Nyhedsbrev februar 2019

Du sidder nu med det første nyhedsbrev fra foreningen Welfare Pigs. I bestyrelsen har vi det seneste halve år arbejdet på at udbrede foreningens vision om at bringe den danske so-produktion op i en endnu højere klasse, hvad angår dyrevelfærd, arbejdsglæde og bæredygtighed. Missionen er at inddrage vore medlemmer og forretningsforbindelser endnu mere og i fællesskab drage fordel af hinandens erfaringer og kompetencer, når det gælder at øge markedet for velfærdskød.

ERFA-gruppe i Welfare Pigs er i gang!

I 2018 fik vi skudt gang i vores første ERFA-gruppe. Der er blevet indledt et samarbejde med Kasper Panduro fra SvineRådgivningen, der vil være tovholder for gruppen, og sammen har vi fundet rammerne for ERFA-gruppen. Den er hovedsageligt for medarbejdere – eller sagt med andre ord ”de som passer grisene til dagligt”! Vi har i løbet af efteråret afholdt 2 møder i gruppen, hos henholdsvis Go-Gris og Nørregaard. Begge møder har været med over 15 deltagere, og vi har fået udvekslet en masse gode fif, erfaringer og udfordringer. Vores næste møde er onsdag den 13. marts hos Niels Aage Arve, og der er stadig plads til flere deltagere i gruppen.

Mere synlighed og administration af Welfare Pigs

Der er brug for at vi bliver markant mere synlige ude i den brede befolkning – men også i vores egen branche. Vi er i dag 19 besætninger og 10 firmamedlemmer og folk skal vide, hvem vi er og hvad det er, vi står for. Dette skal blandt andet ske via de sociale medier, hvor en stor del af nyhedsstrømmen i dag kommer fra. I bestyrelsen har vi derfor besluttet at bede om hjælp til dette, via et indgået samarbejde med SvineRådgivningen i Herning, som i fremtiden vil hjælpe os med administration af vores forskellige platforme samt håndtering af medlemslister, opkrævninger og sponsorer. Vi skal have fortalt de gode historier, som I alle oplever ude på staldgangene og SvineRådgivningen skal hjælpe med at indsamle disse, og få dem spredt ud i landskabet. Det vil hovedsageligt være sekretær Sofie Hyldgaard og rådgiver Kasper Panduro, der vil sidde med disse opgaver – men de har brug for Jeres hjælp! Sofie og Kasper vil løbende kontakte Jer alle og høre lidt om Jeres dagligdag, gode oplevelser, fif og fiduser og sjove indslag. På den måde vil vi blive mere synlige og være mere aktiv på de platforme, hvor det er relevant. Hvis I går med en god historie, som I synes skal fortælles, så er I også meget velkomne til at tage fat i Sofie eller Kasper direkte, de har følgende kontaktoplysninger:

Sofie Hyldgaard
Sekretær
7015 1200 / 2020 0917
sof@sraad.dk

Kasper Gade Panduro
Rådgiver
2926 8249
kpa@sraad.dk

Logo

Vi er lige nu i en kreativ proces for at få lavet et logo til vores forening. Vi vil gerne lave et logo, der viser alt det vi er og kan; høj dyrevelfærd og soens frihed under tag. Der er gode folk i gang med opgaven og vi glæder os til at præsentere det endelige resultat for Jer alle. 

Følg os på Facebook!

Husk at ”synes godt om” vores side på Facebook, så vi kan nå ud til endnu flere svineinteresserede danskere. Find vores side her:

Tak for året der gik og tak til sponsorer

Fra Welfare Pigs bestyrelse skal der lyde en stor tak, for året der gik i 2018. Det har bestemt ikke været et jubelår som 2017, men vi må se fremad og håbe på at prognoserne holder, hvad de lover. Vi har brug for det. En stor TAK skal også lyde til alle vores sponsorer, som har været med os i 2018.

Vi ser frem til samarbejdet med Jer alle og nye medlemmer i 2019.

Fremadrettet udsendes nyhedsbrevet 1 gang halvårligt. Meld meget gerne ind, hvis du har relevante emner eller erfaringer, der skal nå alle foreningens medlemmer.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på siden.